Yritykseni: visual tuike

Visualisti - Hääsuunnittelija - Sisustussuunnittelija


Huomioi, että oranssit otsikot ovat linkkejä yritykseni virallisille nettisivuille.


Minulle visuaalisuus merkitsee lähes kaikkea, kauneutta löydän joka puolelta. Olen erittäin luova ja idearikas, nämä piirteet ovat vieneet minua urallani eteenpäin kohti uusia haasteita. 

Työssäni tärkein mottoni on asiakkaan toiveiden toteuttaminen, parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki lähtee asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja tyylin kartoittamisesta. Tämä on tärkeää parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi, oli sitten kyse sisustussuunnittelusta, hääjärjestelyistä tai visuaalisesta markkinoinnista.
Visualisti

Visuaalinen myynninedistäminen, kuinka saada myyntiä lisää kivijalkamyymälöihin. Tehokkaat myymäläneliöt, myyvät esillepanot, houkuttelevat näyteikkunat. 

satuikkuna, stockmann


Somistaja, juhlasuunnittelija

Hää-ja juhlasuunnittelu, yksilölliset somistussuunnitelmat ja ratkaisut elämäsi tärkeimpään päivään. Juhlat myös avaimetkäteen-periaatteella.


hääsuunnittelija, hääjärjestelijä, kouvola


Sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelu, tyylikäs koti vanhaa kunnioittaen, uudella maustaen. Kaikkea ei tarvitse laittaa uusiksi, pienillä muutoksilla ja ratkaisuilla saadaan ihmeitä aikaan. Myös pienet pintaremontit ja tuunaukset.

stailaus, tilasuunnittelu,Tuija Pukka,
Kimolantie,
47710 Jaala

+35840 720 9090
visualtuike@gmail.com 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti