Sisustusliike Dreams

Toukokuussa 2013 avattu Sisustusliike Dreams ja kellarissa toimiva Design Kellari tuovat piristystä Kouvolan keskustan myymälätarjontaan. 
Katutason Dreams tarjoaa romanttisempaa, maalaishenkistä sisustustavaraa ehkä pienellä ranskalaisella aksentilla.

Omistaja Jessican jouluesillepanosuunnitelmat ja -ideat istuvat hyvin myymälään. Täytyy mennä uudemman kerran katsastamaan mitä kaikkea jouluksi onkaan tulossa, nyt esillä oli vain pieniosa joulutavarasta. Olin selkeästi liian aikaisin liikkeellä.


Vaikka sisustusmaku ei olisikaan yltiöromanttinen ja valkoinen, niin kyllä sieltä kaikkea kivaa silti löytää. Takuuvarma myymälä mistä löytää anopille kuin anopille lahjan.
Myymälässä on myös kattava valikoima tekstiilejä toisessa kerroksessa (siis katutasosta katsottuna). Dreamsillahan on myös verkkokauppa, jos haluat tsekata valikoimaa tarkemmin.

Kellarissa sijaitseva Design Kellari onkin sitten eri tyylinen moderni ja luottaa nimensä mukaisesti designiin. Täältä löytää kyllä laatutietoiselle isällekin lahjan isänpäiväksi tai jouluksi.Mukava juttu, että Kouvolassakin on laatuun luottavalle sisustajalle myymälä, josta saa designia kotiin. 
Ja lisänä perustuotteille on mm. ranskalaisia gourmé-tuotteita.
Ekologonen Compleated-valaisin on valmistettu aaltopahvista ja se on valmistettu Suomessa, ja sitäkin saa nyt Kouvolasta ;)
On myynnissä myös paikallisen yrittäjän LETHERgo:n mageita nahkamutteri-koruja koruja. Vaikka isälle nahkainen avainnauha mutterisomistein, wow. Sorry, niistä ei nyt olekaan kuvaa.
Visualistin silmin myymälää katsoessani huomasin sen odottelevan joulua, tuotteita oli esillä maltillisesti, mutta uskoisin ahdasta tulevan joulutavaroiden esillelaiton myötä. Pientä hiottavaa esillepanoissa on aina, myymälä elää. Tosin Dreams-tyylisessä myymälässä esilepanot saavatkin olla rönsyäviä ja runsaita.

Myymälävalaistuksessa on parannettavaa, kuten monissa vanhoissa myymälätiloissa, niin täälläkin oli pääasiassa loisteputkia. Tähän on tulossa kyllä parannus: Jessica kertoili. 
Jaksankin aina paasata oikeanlaisen valaistuksen tärkeydestä.

Mielenkiinnolla jään myös odottelemaan millaista joulua Kellariin tulee. 
Designin kanssa on muistettava kaksi slogania: Keep it simple & Less is more!
Ja se valaistus!
Kommentit