Upea suklaapuoti

Näin joulun alla kauppojen hyllyt pursuavat erilaisia suklaita, uutuksia tulee ja menee joka vuosi. Bulkkitavara on lähes aina lavoittain esillä, eikä oikein houkuttele ostamaan kuin tuttua ja turvallista kotimaista. 
Googlailin ja huomasin, että kyllähän Suomessakin on jonkin verran yksityisiä suklaapuoteja ja valmistajia, myyntipisteitä ja puoteja. Tänä jouluna aion ostaa itselleni lahjaksi jotain ennenmaistamatonta.

Googlailuni johtui siitä kun törmäsin taannoin netissä visuaalisen markkinoinnin sivustolla näihin huimiin  Godiva-puoteihin. Nooh, tuo puoti sanahan on aivan väärä tässä tapauksessa.Kuvat 5th Avenuelta, New Yorkista.
Markkinointiviestinnässä on onnistuttu luomaan mielikuva luksuksesta, myymälä on saatu näyttämään hulppealta esillepanojen ja myymälämiljöön avulla. Välittömästi tulee fiilis, että näiden täytyy olla laadukkaita ja todella herkullisia tuotteita. Toki  Godiva onkin kaikkea sitä, mielikuvan on jatkuttava asiakkaan makuelämyksessä muuten tulee iso pettymys.
Nyt jäi mietityttämään vielä, millainen tuoksu ja äänimaailma tuolla onkaan. Jos joku on käynyt tuolla, niin kerrothan millainen kokemus myymälä oli. Portaikko on Japanin Godiva-myymälästä. Hauska idea!!!Ja muistetaan sitten tämä!!!


Kommentit