Koristetähdet tapetista
Kokeilin viikonloppuna tähtiä vanhoista tapeteista. Näitä olis voinut koittaa jo jouluksi, mutta eipähän tullut silloin kokeiltua. 

Tähti no.1

Tämä on kyllä helpoin ohje, mittaamisessa oli tosin vaikeuksia, ei millään menny nuo sektorit tasan. Päätin, että mittaankin sinnepäin-tekniikalla ja heti toimi paremmin. Kokeilin tehdä 5-sakaraisenkin, aika pitkän ja kapean-mallinen tuli.

Alkuperäinen tähtien ohje täältä:  http://designoform.com/crafts/star-tutorial-diy/
En tajua, millä nuo on paras kiinnittää? En suostu mihinkään teippijutskaan, sinitarrankin rasva tulee läpi/jättää seinään jäljen.
Tähti no.2
Toinen tähti, joka alkuperäisohjetta en löydä mistään suosikkieni syövereistä. Jostain blogista ehkä sen löysin tai sitten lehdestä tai fb-ryhmästä -en millään muista. Laitan linkin kyllä, jos muistan/löydän ohjeen. 
Näitä tein jo ennen joulua, mutta hermothan siinä meni, enkä hyväksynyt näitä koristeiksi -mielestäni liian muotopuolia. Nämä ovat tukevampia ja helppoja kiinnittää.
Ohje menee kutakuinkin samalla tavalla kuin tuon alempana olevan kolmannen tähden ohje mutta aloitus on kuitenkin 5-kulmio.Kolmas tähti, näitä en ole kokeillut -enkä taida kokeillakaan. Pieninä voisivat mennä vaikka ikkunalla ketjumaisena koristeena tai pikkutytön huoneessa katosta roikkuvina koristeina.

http://rusticlife.fi/wordpress/harrastukseni-my-hobbies/ohjeita-instructions/kolmiulotteinen-paperitahti-three-dimensional-paperstar/


Tähti no.3  
Kuva Rusticlife-blogistaNyt saa tähteilyt kyllä riittää, ehkä ensi jouluna sitten uudestaan...


Kommentit