Kalkkimaalailut jatkuvat

Olen aina pitänyt maalaamisesta, oli kyse sitten taulujen, huonekalujen tai seinien maalauksesta. Mielestäni se on jotenkin rentouttavaa, voi keskittyä sutimiseen ja pää tyhjenee ajatuksista. 
Luonteeni on kyseenalaistajaja ja kokeilija, olenkin usein tuunaillut, sävytellyt ja sekoitellut tavallisia maaleja. Mutta nyt olen hurahtanut kyllä tosissani näihin Chalk Paintteihin, tässä yhdistyy ikäänkuin taulujen ja seinien maalaus.

Tässä muutamat kokeilut, niiden taalainmaan hevosten lisäksi. Maali on todella riittoisaa, käytössä 2 eri sävyä ja molemmat 1dl purkkeja. Maalia jäikin vielä, täytyy vielä keksiä jotain kokeiltavaksi -ehkä seuraavaksi kankaan maalausta.
Enkelit eivät ole mun tyyliä (ovat vanhoja joulukoristeita), mutta kunhan kokeilin. En tiedä mitä näillä edes teen. Kollasin nurkista kaikkea turhaa krääsää, sillä halusin nähdä kuinka tavaran luonne muuttuu maalaamalla. Ja eri materiaaleja pitää myös päästä kokeilemaan, nämä enkelit ovat muovia.
Tässä nämä alkuperäisessä asussaan. Tässä ennen ja jälkeen. Käytössä: valkoinen maali, hiomapaperi ja väritön antiikkivaha.


Taas turhaa krääsää komeroista. Eri materiaalikokeiluja metalli, posliini ja lasi.
Käytössä: Valkoinen ja musta maali, tummavaha ja väritön antiikkivaha.

Kannattaa kokeilla, tämä on hauskaa ja luovaa hommaa. 
Tämä ei muuten ole mikään maksettu mainos, vaan ihan omaa aitoa innostusta.

Kommentit