Lomailua Samoksella

Lomailin toukokuun alussa viehättävällä Samoksen saarella Pythagorian kaupungissa Kreikassa. Paikka oli todella kaunis pikku kaupunki, jossa pääsi näkemään paikallista asumista ja seikkailemaan lukuisilla pikku kujilla ja kipuamaan satoja portailla. 
Viikon aikana tuli räpsittyä tuhat kuvaa, joista muutama tuunausaiheinen tähän.
Kuormalavojen uusiokäyttö oli siellä myös kovasti in. Tässä pienen sisustustavarakaupan versiot. Huomaa liitutaulun takana kukkateline myös.
Turistikausi alkoi juuri, kaikkialla laitettiin paikkoja ja istuteltiin kukkia ravintoloiden edustoille. Kuormalava kukkatelineenä, nuo kivet ja tikut kukkien juurilla arvatenkin siksi etteivät lukuisat kissa pääse penkomaan multaa.Tämä on jotenkin niin ihana penkki, tiedä sitten onko hyvä istua, mutta sehän on aivan sivuseikka. Tahdon tälläisen omalle pihalle.Lasten vanhat fillarit voi hyvin jättää koristeiksi, spaymaalia vain pintaan ja kukat kyytiin.Sorry todella huonolaatuisesta kuvasta, kuvakulmakin huono mutta ei takerruta nyt siihen. Hauskat nuo ajopuusta tehdyt härvelit, roikkuvat erään rantaravintolan katossa. Kukkaruukut maalattuja peltipurkkeja. Uskoisin, että ravintolat antavat Suomessakin näitä ihmisille, jos kysytään, sillä metallijäte on kustannus yrityksille. Korjatkaa jos olen väärässä.Tämä on taasen vanha muovisaavi, joka on maalattu. Hehkuttamani Chalk paint sopii tähänkin käyttöön hyvin. Mielestäni tämä 'ajan patina' on kaunista, mutta ei sovi aina joka paikkaan, Kreikassa kaikki on niin ihanasti heikunkeikun.Ruori on saanut ympärilleen hauskasti veneen köydestä. Yksinäinen ruori seinällä olisi ollut aika orpo, nyt se on kokonaisuus. Kuka tykkää, kuka ei (minä en) mutta kaikkia ideoita voi aina jalostaa mieleisekseen. 

Kommentit