Jaalan juhla- ja hyvinvointimessuilla

Meidän paikallinen ravintola Vanha Kelo kertoi järjestävänsä pienenpienet juhla- ja hyvinvointimessut 5-12 näytteilleasettajalle, 3.10.2015 lauantaina. Minua pyydettiin osallistumaan, lupauduin mukaan uuden yrittäjän innolla. Tungin itseni vähän niin kuin väkisin suunnittelu- ja järjestelytoimiinkin.

Esillä messuilla oli mukava määrä näytteilleasettajia: Forever, Avon, Mary Kay, parturi-kampaamo Jenni K, Enskan galleria, Sasute, Partylite, Viherpalvelu Ruusupuu, Vanha Kelo ja visual tuike.
Valitettavasti muutama joutui perumaan tulonsa, ehkä ensi kerralla sitten.
Parturi-kampaaja Jenni K teki pikakampauksia, hiustenleikkuuta ja kulmienvärjäystä tuotemyynnin ohessa. 
Palvelu osoittaustuikin oikein hyväksi ideaksi ja suosituksi. Nopeaa hemmottelua extempore.

Kävijöitä oli tuon kolmen (klo: 12-15)  tunnin aikana oikein mukavasti noin.160 henkeä, joka on huima määrä tälläiselle pikkupaikkakunnalle. Asiakasvirta oli tasaista läpi messujen, yhtään hiljaista hetkeä ei ollut, joten aika kului kuin siivillä. 
Visual tuike, elikkä siis minä ;) oli tehnyt Viherpalvelu Ruusupuun luomien kukka-asetelmien ympärille juhlakattauksia, ihmisten ihasteltavaksi. 
Kattaukset toivat tilaan juhavan tunnelman ja moni inspiroituikin asiasta ja päätti järjestää juhlat synkän syksyn kunniaksi. Ensi kesän juhliakin jo suunniteltiin innolla.
Kukka-asetelmat olivat myös myynnissä, messuhintaan tottakai. Yksi menikin kaupaksi, innostunut rouva järjesti seuraavana päivä perheelleen juhlavan ruokailuhetken. Ei juhlaan sen kummempaa syytä tarvitakaan.Vanha Kelo maistatti asiakkaille herkullisia voileipäkakkuja ja  täytekakkuja, kahvin /teen kera. Kertoen samalla että heiltä voi tilata kakkuja pitopalvelutyyppisesti kotiin tai muualla järjestettäviin juhliin. 
Kelolta voit siis tilata ruuat, astiat, henkilökunnan ja somistukset, juhlaan kuin juhlaan ja paikkaan kuin paikkaan.
Esillä oli myös upeita mallikakkuja, joita voi tilata juhlaan tai arkeen. Isot levykakut eivät aina ole oikea ratkaisu kaikkiin juhliin. 
Upeiden kakkujen hinnatkaan eivät päätä huimanneet (noin. 35.-), itselläni ei ollut mitään käsitystä kakkujen hinnoista ennen messuja, mutta yllätyin kyllä positiivisesti. 
Hanna olit loihtinut erittäin kauniita kakkuja!


Oli erittäin onnistunut päivä, 
lämpimät kiitokset kaikille siellä piipahtaneille.

Kommentit