Heijastinspray-kokeiluja


Huomasin markkinoille tulleen heijastinsprayn kaupassa (Kouvolan Tiimarissa) ja ostin välittömästi. Kallistahan se oli (vajaa 30,-) verrattuna tavis-maalisprayhin, mutta halpa henkivakuutus kuitenkin.
Kuvittelin että saan maalata pojan fillarin, tuli jyrkkä ei! Hänen fillariaa ei mennä pilaamaan.
Kypärän ja koulurepun maalaamiseen sain luvan :)
Tästä maalin valmistajan sivuille.

Näillä säillä on maalaus tehtävä sisällä ja aivan kammokäry siitä tulikin. Pahempi kuin normi spraymaalista.  Tuulettakaa hyvin!


Varaston uumenista vanhat seinämaalaukseen tarkoitetut sabluunat. Päätin aloittaa pihatakistani, että jos menee pieleen niin -ei haittaa.Liimasin sabluunan takin selkään roudarilla/jeesusteipillä, enkä todellakaan suojannut takkia kummemmin.  Jep, olis kannattanut. Sprayta leijaili joka paikkaan!
Jos olisin edes vaivautunut katsomaan kuvia, olisin sen huomannut.

Heh-heh, loistavan näköistä, eikö?  
Tällä tavalla salamavalon loisteessa sen huomaa, ei paljaalla silmällä.


Kypärään maali tarttui hyvin, mutta luulen että pojan käytössä se naarmuuntuu pois. Maalin luvataan olevan vedenkestävää ja sanotaan että voi maalata kypäränkin. Ikävää olis ensimmäisen vesisateen jälkeen todeta pojan naaman olevan loistavassa kunnossa. :D 

Otin paremman ulkoilutakkini työn alle ja suojasin takin nyt todella hyvin. Hain vielä pari laudan pätkää painoksi, jotta maalia ei menisi väärään paikkaan. Turha vaiva.Tältä se näyttää omaan silmään kun sitä tekee
.

Ja tältä salaman kera, vielä kun maali on kuviossa märkää.Ja tältä ulkona salaman valossa, sprayta oli roiskunut ympäriinsä. Toisaalta kun ajattelee niin, että eihän ylimääräisestä loistamisesta ikinä haittaakaan ole.Hyvin loistaa! 
Tuo pyöreä on perinteinen kova roikkuva heijastin ja nuo kolme sprayheijastimia.Tämä spray on harmaata väriltään, mutta ei ne roiskeet silti takissa päivän valossa näy. 
Joten sotkut eivät menoa haittaa.
Jännä vaan nähdä kuinka kauan heijastus kestää, pullossa luvataan sen olevan permanent!
Kommentit