Syyslomalla merikeskus Vellamossa

Kuva: Merikeskus Vellamo
Esiteinin (Ei Einsteinin ;)) kanssa on vaikee löytää kivoja käyntikohteita, jotka kiinnostaisivat kaikkia. Päätettiin kuitenkin riskillä lähteä tsekkaamaan Kotkan merikeskus Vellamo Klik
Itse en ole mitenkään meri/vesi/laiva/vene-tyyppiä, mutta toki halusin nähdä paikan, ulkopuolelta se onkin jo tuttu meripäivien tiimellyksestä. En vielä tossa vaiheessa tiennyt, että siellähän paljon muutakin.
Aivan huippupaikka! 
Merimuseo ja Kymenlaakson museo yhdessä, jokaiselle jotain. Ne olivat niin saumattomasti yhdessä, jonka johdosta minäkin viihdyin todella hyvin, pari tuntia meni todella nopeasti. Viikonloppuisin on lähiravintolassa tarjolla brunssi (11-15), joten pidemmältäkin kantsii tulla.


Kännykät pysyivät taskussa (paitsi mulla) aivan oma-aloitteisesti! Tämä ei ole mikään tylsä museo, jossa pönötetään hiljaa jonkun kivikasan äärellä.
Interaktiivisuus oli vahvasti esillä, oli vanhanajan bussimatkaa, tuoksutunnistusta, vaatteiden sovitusta, laivan upotusta...vaikka mitä....
Harmillista vain, että vaikka oli syysloma niin asiakkaita oli todella vähän, mutta saatiinpahan tutkia paikkoja rauhassa.


Joutilaisuuden tila oli hauska, 
jossa kaiku oli uskomaton ja oma ääni kuulosti niin urpålta kuin olla ja voi. 
Niin kai se aina, omaan korvaan kuulostaakin.

Hyvä fiilis jäi, kaikki tykkäsivät!

-T-Kommentit