Villapaidasta peti kissalle

Voittajafiilis, toinen kissa otti pedin heti omakseen 
vaikka vähän epäilin, että onkohan turhaa puuhailua.
Pakkaspäivänä tuli puuhasteluinto päälle. Olen jo varmaan vuoden ajatellut tehdä pedin kissoille villapaidasta. Ohjeita on tullut eteen niin lehdissä, blogeissa ja instassa. Olen siis varmaan viimeisten joukossa tässä puuhassa mutta haitanneeko tuo mitään.http://www.kotivinkki.fi/lemmikki/kierrata-villapaidasta-koiranpeti  Tuossa linkki yhteen ohjeeseen, varmasti löytyy muitakin mutta tuo tuli ekana vastaan.
En siis tehnyt omaani tuon ohjeen mukaan vaan ihan päästäni, ja nyt jälkikäteen ohjeen luettuani olisin päässyt helpommalla, jos olisin sen lukenut. Mä oon sen tyyppinen ihminen, etten käytöohjeita lue, kun viimeisessä ja siinä suurimassa hädässä. Okei, poikkeuksena Ikean huonekalut, niitä kootessa pitää ohjeita lukea kyllä.

Tuosta ohjeesta poiketen laitoin villapaidan sisään yhden pitkähihaisen t-paidan vuoriksi. Ajattelin, ettei fylli tule niin helposti läpi, jos tarvitsee vaikka pestä.  Toki tuo väri vois olla eri, sillä tuossa näkyy karvat niin helposti. Mutta ei ollut oikein valinnan varaa, sinistä kun en meidän kotiin suostunut ottamaan.


Helppo, nopea ja halpa joululahjavinkki omalle tai ystävän lemmikille.
Mistähän saisin niin ison villapaidan, että meidän koira mahtuisi siihen petiin....
-T-


Kommentit