Selkävikaisen istuintyyny ja sen virkattu suojusOnko sullakin selkävaivoja kun istut pitkään kovalla alustalla ja varsinkin siloin kun ei ole selkänojaa. Mulla vihoittelee alaselkä varsinkin kun istun tässä koneen ääressä pitkään. Työterveyshuollosta hoitaja kehoitti mua ostamaan pilates tasapainotyynyn istuintyynyksi. On todellakin ollut hyvä.  Tyyny kannattaa jättää 'tehdasasetuksille' eli ei täyttää lisää ilmaa siihen. Istuessa syvät selkälihakset vahvistuvat kun tyyny on tyhjempi ja silloin siinä tulee liikkuttuakin luonnollisesti.


Olen käyttänyt tätä nyt vuoden ja kärsinyt samalla tuosta väristä. Juu nättihän se väri sinällään on mutta ei sovi sisustukseen 😃
Nyt kun olin vakuuttunut sen parhaudesta oli aika tuunata siitä mieleinen.Virkkasin sen piiloon. Pimpulat, nystyrät vai mitkä ne nyt onkin, pysyvät hyvin piilossa, eivätkä kuristele neuloksen raoista. Huono puoli tässä on vain se että tyyny on nyt liukkaampi kuin ennen. Mutta tuleehan vaihdettua asentoa määräväliajoin, jos tyyny lipsuu alta pois.
Kuvissa ei taida näkyä mutta virkkasin kantokahvankin, jotta sitä on helppo liikutella.
Aijuu, mistäkö ostin. No HongKongista  KLIK, eikä ollut edes kallis, suosittelen!
-T- 

Kommentit