Työhuoneen sisustamista
Erilaiset projektit ovat vieneet ajan ja oman työhuoneen => mökömajan, mökötuvan tms sisustaminen on ottanut aikaa. Tavaran siirtäminen paikasta toiseen luikkaalla pihamaalla ei ole innostanut vaikka Icebugit ovatkin korvaamattoman hyvät. Nyt on piha sula ja kottikärryllisiä tavaraa liikkuu kohti puuhapajaa.
Vielä on kysymysmerkkinä tuon tilan nimi! Ehdotuksia???? Mökötupa se on työnimeltään ollut, oliskohan se sitä virallisestikin? Niin juu ja aiheesta aiempi postaus täältä


Mun sisustusasiat muuttuvat kokoajan arjen tiimellyksessä. Uusia ideoita tulee ja menee. Siksi tuo ideataulukin on hyvä olla olemassa, eli muuttukoon sekin ajan saatossa. Hyviä ideoita on olemassa paljon, mutta ei ne kaikki ideat toimi meillä, on osattava poimia ne sopivat ja muut laitettava muistiin.
Kun kaikki tavarat ovat ennestään jo lemassa niin turhan kranttu ei sovi olla. Ja aina on oltava parantamisen varaa, eikö?


Tuosta tuolin päältä oranssi peittokin lensi muille maille, sillä se värinä hallitsi liikaa.
Ovi on rouhee ja aion jättää sen sellaiseksi. Tykkään tuosta halkeilleesta maalipinnasta.

Yksityiskohtina mopon rekisterikilpiä. Niin kuin sanonta kuuluu God is in the details.
Ja niitä tulee paljon, hamstraan kaikkea kivaa mitä nurkista löytyy. Periaatteena on etten ostais mitään tai ainakin mahdollisimman vähän ja nekin kirppiksiltä.

Nyt on istuttava kahvikupin ääreen ja katsottava ympärille, että mitähän sitten.

Ajatelkaa että tuo kuvassa vasemmalla oleva laatikosto on mun vanhasta koulupöydästä, jonka sain ekalle luokalle mennessäni. Siis 30vuotta sitten vai oliko se nyt 40????
Laatikosto on kulkenut kaikki vuodet mun mukana ja palvellut eri asunnoissa ja eri tarkoituksissa. Maalattukin se on, alkuperäinen väri oli kirkkaan keltainen niin kuin 70-luvulle on tyypillistä.


-T-

Kommentit

  1. Minullakin oli, tai on edelleen, tuollainen koulupöytä ja myös kirkkaan keltainen. Pöytäni on edelleen tuolla ulkovarastossa odottamassa jos jälkikasvu tarvitsisi... 70-luvulla minäkin sen hankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noita raaski enää poiskaan heittää, kun niin kauan niitä on vaalinut. Kestäviä nuo vanhat huonekalut. Mulla oli aikoinaan ennen maalaamista, vaikeinta saada ne kaikki Suosikin tarrat irti laatikoista.

      Poista

Lähetä kommentti