Info

Tuike ja tuunaus / visual tuike

Blogilla ei ole sen kummempaa tarkoitusta, se saattaa antaa ideoita tai vinkkejä miten kierrättää, tuunata ja tehdä asioita. Yrittäjänä toimivana naisena päivityksieni tiheys saattaa vaihdella rajustikin, välillä ei kerkiä tai vaihtoehtoisesti saa aikaiseksi (tai edes muista) päivittää blogia.
Rakkaus visuaalisuuteen ja luontoon määrittävät elämääni voimakkaasti. Jaksan kulkea tunteja metsässä kameran kanssa, jopa koirani alkaa poseeraaman kun otan rupean kuvaamaan.

Olen vapaa-ajalla luova hullu, sillai positiivisessa mielessä. Monta asiaa ja ideaa pyörii päässä, ne kun saisi aina alkuinnostuksen jälkeen vielä jalostettua järkeviksi asioiksikin. Mutta toisaalta pitääkö kaiken olla aina järkevää?

Toimin visualistina etelä-Suomen alueella yrittäjänä. Visualistin työtä olen tehnyt käytännöllisesti katsoen koko aikuisikäni, eli siis to-del-la kauan. Portfolio sivulta löytyy muutamista projekteistani kuvia. Vierivä kivi ei sammaloidu, ja taas on uutta visuaalisesti syventävää koulutusta tähtäimessä, mutta ei siitä sen enempää vielä.

Kiva kun olet mukana ja jaksat lukea tai ainakin katsoa kuvia.

-T-